Nytt år, nye muligheter

Hei. Da er Januar måned gjennomført og året er godt igang. Det legges mangfoldige planer og ting skal forbedres siden fjoråret. Dette året er min start i bloggverden og her skal jeg formidle mine synspunkter, opplevelser og erfaringer innen det jeg skal igjennom. Planen med dette er å få frem hva jeg har gjennomgått i min nokså unge karriere som fotballspiller av opp- og nedturer. Fotball og det generelle liv består ikke bare av gode opplevelser, men det handler vel så mye om å komme seg gjennom nedturene det har å by på. Nedturene har gjort meg mentalt sterkere, men det har kostet mye på det tyngste.
Bloggen kommer derfor til å inneholde mine opplevelser av dette og de utfordringene det har å by på. Det blir også innhold fra mine andre hobbyer og dagligdagse ting.

Først vil jeg begynne å fortelle litt om meg selv. Om hvordan ting startet og har gått frem til i dag.
Livet startet så og si med en ball mellom bena og ufattelig mange timer er blitt brukt til nettop det å komme dit jeg er i dag. Uansett vær, uansett fasiliteter har jeg benyttet meg av muligheten til å få trent med kompiser, bror og pappa. Det hele begynte på Avaldsnes, en liten breddeklubb som ikke var det beste laget i distriktet. Her har jeg fått muligheten til å kjempe meg opp og frem gjennom mange år. Fra mine første år har jeg hele tiden kjempet hardt for å komme dit jeg er idag, gjøre fotball fra hobby til et levebrød.

Fra Avaldsnes tok jeg steget videre til storklubben i distriktet FK Haugesund. Der spilte jeg i 2 år før jeg som 17åring flyttet til Saftbygden Sogndal. Det var en fantastisk fin klubb med mange gode verdier og muligheter til å utvikle seg som fotballspiller. I løpet av 5 år bygde jeg meg opp på mange områder som fotballspiller, både på og utenfor banen. Fotball er mer enn kun det som blir levert på banen, så det takker jeg Sogndal mye for.

Januar 2018 hentet Sarpsborg 08 meg til Solbyen i Østfold. Det var et steg opp for meg og jeg så frem til de utfordringene det skulle by på.
Det første halvåret startet veldig bra med mange nye erfaringer og drømmer som ble oppfylt, men sent i September tok det en brå vending. En nokså alvorlig skade i hofta.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s