Hjemme weekend

Har fått meg en deilig og god start på en ny uke. Fått gjennomført dagens to treninger. Styrke ben stod på morgenprogrammet og økt nr.2 fikk jeg gjennonført en liten intervalløkt, samt en god dose basistrening av kjernemusklatur.

Kom sent til Sarpsborg i går etter reise. Har vært hjemme på en god og hyggelig weekend sammen med familien. Nå er det tre dager til operasjon, det var deilig å få sjekket en tur hjemmom før jeg skal igjennom inngrepet.

Tiden ble for det meste brukt til å være sammen med familie. Er det noe jeg verdsetter utrolig høyt så er det familien min. Det er der jeg får slappet mest av, har god trygghet og får den støtten jeg trenger. Både min mor, far og bror står for mye av slik jeg har blitt til i dag som person og som idrettsutøver. Det har altid vært en god dose trygghet og støtte, samtidig at det alltid er stilt krav til meg.

Den ene grunnen til at vi måtte ta oss en tur hjem, er siden meg og Nina har kjøpt oss en liten valp. Så familien måtte få hilse på det nye familiemedlemmet. Mia er nå innviet og alle er blitt sjarmert i senk.

Vår lille Mia. Ei fin liten Malteser valp

2 kommentarer om “Hjemme weekend

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s