Preperation before operation

Da er det kvelden før avreise til Oslo og operasjon på torsdag. Har egentlig ikke tenkt særlig på operasjonen etter at det ble bestemt at vi måtte gjøre et inngrep for å bli frisk igjen. Nå er det første dag jeg kjenner litt på spenningen om hvordan det vil bli etter operasjonen og hvordan den blir.

Jeg føler meg godt forberedt i forholdt til tålmodigheten jeg må ha og til all arbeid som må legges ned for å komme tilbake. Det er noe annet når du står midt i det og skal figthe deg tilbake, men dette skal jeg klare det er jeg fast bestemt på. Fotball betyr så enormt mye for meg, så det blir den store drivkraften i det hele. Å komne tilbake til det jeg elsker.

I dag har jeg fått gjennomført min siste intervalløkt på elipse før operasjon, så da smalt jeg til med en skikkelig hard økt. Etterfulgt av en deilig runde i spa avdelingen for å hente meg inn igjen.

10 min oppvarming, bygg deg gradvis opp og avslutt med nokså høy puls slik at du er klar for å kjøre på.

Pyramideintervall

1min-2min-3min-3min-2min-1min

Denne kjørte jeg to runder. Der du har halvparten pausetid VS arbeidstid.

Etterpå hadde jeg 6 ganger 1min med 30sek pause.

Prøv dette noen økter og jeg lover deg fremgang. Du må bare stille inn motstand etter ditt nivå og kjøre på! Det er så deilig etterpå når du er ferdig.

I kveld har jeg bakt noen deilige og sunne pizzasnurrer. Tenker det kan være greit å fylle opp fryseren med rask, sunn og god mat tilgjenglig da jeg blir redusert de første ukene etter operasjon.

Oppskrift (pizzadeig)

8dl fibra fullkornsmel

1pk tørrgjær

To klyper salt

4 ss olje

6 dl vann

3 egg

Kjør i miksmaster 10-15min og la den heve med et klede over i 60 min.

Kyllingfyll

3 kyllingfileter i nokså små biter

½ creme fresh lett

½ glass pesto

1 rødløk

Soltørket tomat

Mozzarella/ost

Stek kyllingbitene i en panne. Bland sammen ½ beger creme fresh lett med ½ glass pesto. Finhakk rødløk og soltørket tomat.

Kjevele deigen til et rektangel, smør på pesto blandingen og legg over ingrediensene du har klargjort. Strø over ost. Rull sammen til snurrer og del opp i emner. Stek midt i ovnen på 180grader varmluft.

Karbonadedeig blanding:

1 pakke karbonadedeig

1 gulrot

3 fedd hvitløk

½ løk

3 aromasopp

1 glass hakkede tomater

1 ss oksefond

Laurbærblad (kan sløyfes)

Stek karbonadeig og sett til siden. Finhakk alle grønnsaker (løk, hvitløk, sopp, gulrot) og stek på middels varme i 5 min. Tilsett karbonadedeigen, glasset med hakkede tomater, oksefond og laurbærblad. La det putre i 20-30 min. La det avkjøle før det brukes på pizzabunnen som er kjevlet ut. Strø over ost og rull sammen.

Bon appetit 👨🏼‍🍳

En kommentar om “Preperation before operation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s