Vellykket operasjon

Dagen derpå og jeg er fortsatt nokså redusert. Kjenner her jeg ligger i sykesengen på Lovisenberg sykehus at det ikke blir det lengste blogginnlegget i dag.

Gårsdagen startet tidlig. Jeg var første pasient ut, 06.30 tok jeg taxi til sykehuset. Det gikk rimelig fort og lite venting fra jeg kom til alt var klar for operasjon.

Jeg fikk et lite sjokk da jeg ble trillet inn på operasjonsstuen og såg strekkaparatet jeg skulle ligge i, eller operasjonssengen som det er. Det var heftige greier. Dem spente fast beina mine og plutselig husker jeg ikke mer før jeg våknet opp på oppvåkningsrommet.

Operasjonen var vellykket og alt gikk som planen. Jeg var rimelig sliten og utmattet i går. Dagen gikk for det meste i mye soving og en god del smerter. Utover dagen kom min kjære Nina på besøk i noen timer. Det var godt med litt selskap her jeg låg alene, tida fyker ikke avgårde på et sykehus.

Det var en natt som gikk veldig opp og ned med søvn. Det var mye smerter til tider, men med god oppfølging av helsepersonell så kom jeg meg igjennom første natt.

I dag håper jeg at alt går som planen og jeg blir utskrevet utover formiddag/ettermiddagen. Planen videre her er å få prate litt med leger og fysioterapauter om veien videre og så setter vi mest sansynlig kursen til Sarpsborg.

Takk for meg, nå trenger jeg litt søvn for å hente meg inn😴😴

En kommentar om “Vellykket operasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s