Fortsatt sengeliggende

Da er det tredje dag etter operasjon og jeg er fortsatt nokså redusert. Utmattelsen og døsigheten etter operasjonen begynner å gi slipp. Nå har det vært to dager der formen har vært helt elendig. Har følt meg helt ubrukelig. Utmattet og trøtt i hele kroppen og hodet har ikke vært helt med. En skikkelig dårlig og frustrerendende følelse.

Dagen i dag har startet bedre. Energinivået er på vei opp, svimmelheten og kvalmen avtar. Det er godt å føle litt fremgang.

Jeg er veldig lite bruklig for øyblikket uansett hvordan følelsen og energinivået er i kroppen. Smertene er ganske store i perioder og dermed blir tiden for det meste brukt i sengen eller på sofaen. Jeg klarer ikke å bevege særlig på foten som er operert og når den heller ikke skal belastes første 4 ukene, er det veldig lite som er mulig å få til.

Du kan tro det er deilig og bare ligge hele dagen på sofaen å se på tv, men det her er langt i fra deilig. Jeg føler meg så hjelpesløs. Jeg får ikke bidratt til noe. Jeg føler meg bare til bry og trenger hjelp til absolutt alt jeg skal. Jeg ser allerede frem til da jeg blir litt mer brukervennlig og kan få livet litt opp å gå igjen. Få hjelpe til i hverdagen og ikke minst begynne å trene.

Det er fortsatt en god periode med restitusjon før inngrepet er leget. Nå handler det om å være tolmldig og la healingen få den tiden det krever. Jeg får la tankene gå, sette alle tanker i perspektiv og få kjenne skikkelig på savnet av fotball. Ut i fra dette skal jeg bygge opp en enorm drivkraft i å komme meg tilbake på banen!

Lets go💪🏼💯

 

Screenshot_20190210-131708~2.jpg

En kommentar om “Fortsatt sengeliggende

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s