Laksespesial

Da er det duket for min favoritt lakserett. Den er så digg. Enkel å lage, sunn og utrolig god. I denne retten får du i deg det meste du trenger av næringsstoffer, proteiner, karbohydrater og sunne omega 3 oljer. Her er det bare til å slipe kniven og ta frem stekepannen, dette må prøves💯🐟

Ingredienser 4 personer:

 • 4 laksefileter
 • 2 pakker Toro fersk grønnsakspasta (brokkoli&erter)
 • 1 Creme fresh lett
 • 1 glass pesto
 • 1 rødløk
 • 2 fedd hvitløk
 • ½ paprika
 • 1 pakke asparges
 • Soltørket tomat
 • Sjampigjong
 • Chili
 • Cherry tomater

Legg de 4 laksefiletene i en ildfast form. Hell over litt olje, salt, pepper og gjerne litt andre krydder som (paprikapulver, chilipulver, sitronpepper). Smør filetene godt inn i oljen og krydderne og sett midt i ovenen på 180grader varmluft i 15-20 min.

Finhakk rødløk, chili og hvitløk. Stek det på middels varme i nokså rikelig med olje. Hakk deretter opp sjampingjong, asparges paprika og soltørket tomat i biter og tilsett i pannen. Stek videre i 6-7 minutter før du tilsetter et beger med creme fresh og ønsket mengde pesto. (jeg bruker ca ¾ av glasset). I mellomtiden setter du på en kjele med vann og tilsetter en klype salt. Når vannet koker tilsetter du pastaen og koker ut i fra anvisningen på pakken.

Når laksen er ferdig tar den ut av ovnen og la den hvile til servering. Når grønnsakene og cremefresh/pestoblandingen har putret i noen minutter, til setter du salt og pepper. Sil av pastaen og rør inn sammen med grønnsaksblandingen. Skjær opp cherrytomater og legg over til servering.

Under ser du et bilde av min laksespeisal. Alle bør like det her!

3 kommentarer om “Laksespesial

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s