Dagens tilstand

Ny dag, nye muligheter og stadig fremgang. Onsdag og 13 dager siden operasjon. Endelig kjenner jeg god fremgang etter inngrepet. Jeg har redusert dosen med smertestillende, sover endelig om nettene og smertene er mye mindre. Det er så deilig å føle fremgang.

Prosessen fremover er 2 uker til uten belastning av hoften som ble operert. Deretter er det 2 uker til med krykker der jeg stadig kan øke belastninggraden. Etter denne perioden har jeg fullført 6 uker på krykker og skal begynne å få inn normal gange og mobilitet i hoften. Det er et mål i seg selv når krykkene blir kastet. Da er første «checkpoint» unnagjort og et steg nærmer målet til å bli fotballklar igjen.

Jeg kjenner jeg er nødt til å jobbe mentalt med å sette meg mange delmål fremover. Det blir for langt å tenke helt frem til August/September, da jeg kan spille fotball igjen. Jeg har satt meg mange delmål som jeg må jobbe for å oppnå på veien, men selvfølgelig ligger hovedmålet helt der fremme til jeg blir klar for å spille fotball igjen. Det er den store drivkraften. Når jeg oppnår et delmål får jeg en mestringsfølelse og jeg føler meg et steg nærmer hovedmålet for hvert delmål jeg klarer. Da føler jeg fremgangen mot hovedmålet og det å oppnå en mestringsfølelse gjør at du får mer energi og drivkraft til å komme tilbake på fotballbanen.

Det å sette meg delmål har jeg jobbet hele livet. Fra jeg var veldig liten satt jeg meg delmål som må oppnås på veien til å nå hovedmålet, som da var å kunne leve som fotballspiller. Her har også min Far vært veldig god til å spørre om mine neste mål. Når et av delmålene ble oppnådd ble jeg alltid blitt spurt om mitt neste mål. Med dette har jeg fått veldig mange gode opplevelser og funnet meg en god måte å jobbe meg frem på.

Uansett hvor du er i livet, uansett hva du vil. Du har alltid en drøm. Sett deg ned og lag delmål på veien til den store drømmen din. Du kommer til å få mer mestringsfølelse og større motivasjon på veien til det store målet eller drømmen du har.

Kjør på!

En kommentar om “Dagens tilstand

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s