Fotball er følelser

Nå i disse skadedager og en tyngre periode får jeg nok av tid til å tenke på målsetninger i fremtiden og tenke på tilbakeblikk fra hva jeg har vært med på. Ut i fra en nokså kort karriere har jeg vært med på rimelig mye. Jeg har to nedrykk og et opprykk til Eliteserien med Sogndal, jeg har spilt Europa League Play-off kamp og kvalifisert oss til Europa League. Jeg har også vært med på 4 kvalifikasjoner til EM med ungdomslandslag. Det har vært mye opp- og nedturer, mange erfaringer og fantastiske opplevelser.

Fotballbransjen som jeg lever i er det store svingninger på prestasjoner, seier/tap, jubel og sorg. Dette er nok en av grunnene til det er så mange som er involvert i fotballen. Følelsene av å være med på de store oppturene og seiersjubel der alle er fornøyd til den store kontrasten der de tunge nedturene kommer.

Før hver kamp kommer det et rush igjennom kroppen der jeg kjenner på forventningene, presset og vinnerinstinktet. Jeg kjenner det bygger seg opp en spesiell spenning i kroppen. Uansett om du er supporter eller spiller så kjenner du på denne spenningen. Alle følelser blir satt i spill. Det er helt fantastisk hva fotball kan gjøre med folk.

Nå er jeg ute fra spill over en lengre periode og den følelsen her nok en stor del av savnet jeg kommer til å kjenne på. Det og ikke kunne være utpå banen og bidra for laget er veldig tungt. Det er jo den store grunnen til jeg driver med dette, for jeg elsker å spille fotballkamper.
Nå er jeg såpass langt unna å kunne være der jeg vil på grunn av skadesituasjonen. I mellomtiden får jeg bruke det savnet av å spiller kamper, til å bygge opp en sinnssyk motivasjon på å komme meg tilbake på banen igjen.

Nå er det fredagstaco og følge med på Sarpsborg 08 i kamp på Marebella.

God helg!

Magisk kveldskamp på Sarpsborg Stadion i 2018 sesongen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s