Ski VM og fotball helg

Nok en helg unnagjort. En deilig helg, mange storoppgjør på fotballfronten og medaljene fosser inn til oss nordmenn. Det er deilig å være norsk under vinter VM på ski. For noen rå prestasjoner som har blitt gjennomført.

Fredag startet med å se Sarpsborg08-Ventspils fra sofakroken. Selvfølgelig skulle jeg ønsket jeg var i Spania og spilt den kampen selv. Laget innkasserte nok en seier og bygger selvtillit inn mot seriestart.

Lørdag startet med 15km skibytte for damer. Therese Johaug er helt helt enorm. Det er så fortjent etter det hun har vært igjennom. Kort prosess der før det var ingen tvil om at hun skulle ha gullet sitt. Etter dette var det herrene sin tur på 30 km skibytte. Det var av det helt andre slaget. Her var det tett og jevnt helt inn til mål. Sjur Røthe, det var helt rått. Ingen som pratet om gull på forhånd og så gjennomfører han et taktisk perfekt løp.

Etter noen timer med ski VM på tv føkgte jeg med på gamle kompiser i Haugesund. FK Haugesund – Start spilte treningsmatch. Merker nå at det begynner å krible i beina ønsker å komme meg opp av sofaen og få igang noe trening, men foreløpig blir jeg liggende en stund til.

I dag har jeg sett team sprint. De norske jentene skuffet litt med en bronse, men selvfølgelig så er dette også veldig sterkt. Etter alle råe prestasjoner ski jentene har bygd opp, så har vi så høye forventninger, så en bronse blir litt skuffelse. Godeste Emil Iversen og Johannes Klæbo leverte som forventet og innkaserte gullet.

Det er fortsatt flere dager med ski VM og mange medaljer å jakte. Nrk kombinert med tv2 sin camp Seefeld sending. Marius Skjelbæk og Petter Northug en herlig duo med en blanding av god humor og enorm kunnskap så har dem løftet mesterskapet for min del. Bør prøves!

Nå er det Solskjærs menn på tv, Nina har vært sterk og gjort søndagsvasken og en hjortebiff har jeg satt i ovnen, så skal si meg meget meget fornøyd med dagen.

I løpet av helgen har Nina og jeg også fått fullført en ny serie på nettflix. Dirty John, meget bra og en sinnsyk mann som hovedkarrakter. Anbefalese!

Nyt siste timene av helgen og bli klar til ny uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s