Mine treningsmetoder etter operasjon

Tren det som trenes kan tenker jeg. Nå om dagen er det fryktelig lite bevegelse på meg. Stort sett er jeg liggende i sofaen. De få meterne jeg går med krykker er turen til toalettet eller en lite tur ut i hagen med hunden.
Jeg er litt stresset med å miste for mye muskelmasse i kroppen nå når jeg er liggende helt i ro. Da har jeg enkelte øvelser som jeg gjør for å prøve og hindre det mest mulig.

2 ganger om dagen kjører jeg igjennom tre runder, ganger 10rep på 20 sekunder der jeg strammer fremside lår deretter hamstring og til slutt leggene. Etter dette kjørere jeg bevegelse og mobilitet i anklene.

Jeg har også kjøpt inn en maskin som skal stimulere muskulaturen. Compex10 er maskinens navn, denne kan jeg ha flere typer programmer ut i fra hvilken effekt jeg ønsker.
På overkroppen og magen kjører jeg et program som er et rent power program som øker muskelens styrke. Overkropp og mage kjører jeg igjennom 3 ganger i løpet av en uke.

På bena er det litt annerledes. Høyrefoten kjører jeg samme som overkropp med power for å øke/opprettholde muskulaturens styrke best mulig. På venstres fot (operasjons fot) må jeg ha et mye roligere program. Jeg har enda ikke fått full følelse i låret, så det er ikke helt klar for hard behandling. Jeg har et rehabiliteringsprogram på maskinen som er tilpasset muskulatur som har vært deaktivert en periode og trenger stimuli for å komme opp mot normal funksjon igjen.
Håper det her kan gjøre at muskulaturen er litt bedre forberedt til opptrening fasen som jeg starter om ca 5 uker.

I kveld skal jeg se Sarpsborg møte Lokomotiv Moskva. Her har jeg tro på en skikkelig bra kamp og satser på gutta drar i land en kjempe god prestasjon og seier.

Dagens benøkt💯💪🏼

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s