Gjensynsglede

Hei igjen alle sammen. I dag har jeg vært ute av hus for første gang etter operasjon. Utrolig deilig å komme seg litt ut fra sofaen og få tiden til å gå på litt andre aktiviteter.
Laget kom hjem fra Marbella i går kveld og var tilbake på stadion i dag til frokost og trening. Det var utrolig godt å komme inn i garderoben og hilse på gutta igjen. Det er noe spesielt med den garderobekulturen og det kameratskapet som er i en fotballgarderobe. Humøret på spillerne var på topp etter en god treningsleir og det smitter godt over på meg. Jeg merker humøret og energien min stige med en gang jeg kommer inn i garderoben med gutta. Det er noe jeg virkelig har savnet veldig mye de siste ukene.

Nå er jeg tilbake på sofaen. Jeg kjenner turen ute idag har tatt mer på enn det jeg hadde tenkt. Det er ikke så mye som skal til før jeg kjenner smertene kommer. Nå er det strak ut på sofaen og la smertene få roe seg utover dagen.

Ski VM og 15 km klassisk er neste på TV programmet. I dag tror jeg russeren Aleksandr Bolsjunov blir for sterk for de norske og tar gullet. Iivo Niskanen tror jeg blir tøff og får en 2.plass. Av de norske har jeg tro på Martin Johnsrud Sundby og Sjur Røthe , tror en av dem kan lever et godt løp å ta bronse.
I kveld er det tid for to storkamper med Chelsea – Tottenham og Real Madrid – Barcelona. Der har jeg et valg å ta om hvilke kamp som skal sees. Det hjelper godt på med mye gode sportssendinger på tv om dagen. Helt nydelig.

Ha en strålende dag alle sammen, i morgen blir det et innlegg om mitt største øyeblikk i karrieren. Følg med!

Tommel opp for elektrsjokk trening og ski VM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s