Ski vm og gårsdagen!

Hei igjen. Da var det fredag, jeg er blitt et år eldre og årene fyker avgårde. Jeg føler ikke det er lengesiden jeg flyttet hjemmenfra og opp til trivselsfylket Sogndal. Det er 6 år siden nå, det er helt vilt å tenke på.

Gårsdagens bursdag var meget meget bra. Jeg fikk mange fine gratulasjoner og utrolig fine oppmuntrende ord etter den situasjonen jeg er i nå. Det settes utrolig stor pris på og gir meg en drivkraft til å komme sterkt tilbake.

Det var ikke store ønsker jeg hadde, men noen fine gaver ble det. Nina hadde kjøpt en sous vide maskin som jeg har gått å tenkt på utrolig lenge. Denne skal få kjørt seg neste dagene. Litt kjøkkenutstyr, bestikk og et utrolig kult skinnforkle. Det skal bli lagd mye god mat nå og fremover.
Har plan om å prøve meg på en ny lakserett idag. Salmalaks i sous vide bad med persillerot og fennikelpure, syltet rødløk, brokkoli og soyanøttesmør. Skal komme ut med en oppskrift på dette i kveld eller i morgen. Har skikkelig troa på den der.

Nå har jeg nettop sett det norske stafettlaget utklasse resten av verdenseliten. Samtlige av gutta leverer en klasseetappe, men det Klæbo gjør på sistw etappen der. Det er bare å hylle. Våres ankermann neste 10-15 år det.

I skrivende øyeblikk sitter jeg og fulfører dagens innlegg på Sarpsborg stadion og bader i sol. Det er klart for treningskamp mot Fredrikstad. Skikkelig lokaloppgjør der rivaliseringen er stor og høy intensitet er et nøkkelord. Det blir et kult oppgjør. Vi bør dra i land en seier her, men du vet aldri i slike kamper. Spennende blir det!

Nyt dagen og helgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s