Nedtelling

Søndag og helgen nærmer seg overstått. Nå er det 3 uker og 3 dager siden operasjon. Tiden har gått utrolig sakte. Jeg føler det er flere måneder siden jeg gjennomførte operasjonen. Nå er jeg rett over halvveis i perioden med krykker, men på torsdag til uken skal jeg starte å øke belastningen gradvis. Det er en periode på to uker, der jeg skal øke belastningen gradvis på operasjons foten og etter dette kan jeg forhåpentligvis kaste krykkene. Da skal jeg også på første sjekk for å kontrollere at det går etter planen.

På torsdag er det gått 4 uker. 4 uker med inaktivitet. Da skal jeg gjennomføre min første trening. Det er en milepæl i seg selv. Det skal bli så deilig å kunne bevege på seg igjen. Det å bruke kroppen slik jeg ønsker. Det er ikke store greiene, men det er en begynnelse på å komme tilbake på fotballbanen.
Første økten blir noen få øvelser på overkroppen. Begynne å få igang systemet etter en lang og rolig periode. Alle øvelser må være i sittende posisjon uten det blir for stor aktivitet i hofteregionen, dermed er det veldig begrenset på hva jeg får gjennomført, men det er alltid mulig å få trent noe. Det er kun kreativiteten som setter grenser. Jeg skal komme tilbake til hvilke øvsleser jeg kjører etter første økt er gjennomført.Jeg er så rastløs og kjenner i hele kroppen at jeg må få meg i aktivitet igjen. Tålmodigheten settes på min største og hardeste prøve så langt i livet. Skal jeg være helt ærlig så har jeg allerede begynt med litt styrketrening på overkroppen. Når jeg går på krykker, så er dem utmerket til å kjøre litt dips. Siste 3 dagene har jeg kjørt 2*20rep morgen og kveld. Jeg har faktisk klart å bli litt støl av det.

Nå ligger jeg med elektrostimulering på bena og holder i gang muskulaturen der så godt som mulig. Jeg har fått satt NRK på tv og camp Seefeld på tv2 sumo og venter på 5 mila i VM. Skal si det at VM de to siste ukene har vært til god hjelp for å få tiden til å gå.

Slå deg ned i sofaen, følg med på 5 mila og nyt resten av Søndagen!

Alt ligger tilrette for en god 5 mil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s