Helg, men ingen forskjell

Da var det ny helg, men lite nytt. Det går stort sett i det samme her, uansett om det er helg eller hverdag. Jeg begynner å bli rimelig lei av å ligge i sofaen og se på TV, men foreløpig er det lite annet som er mulig.

I dag har jeg vært å sett laget spille kamp på stadion mot Strømsgodset. Den første omgangen følte jeg tempo var preget av at det var trneingskamp, men samtidig hadde vi full kontroll. I 2. omg var vi mye freshere og fikk mer fart i spillet. Vi klarte å rulle opp angrepene med mer tempo og dermed skapte vi flere sjangser. Vi innkasserte en god 4-2 seier og det er jo det fotball handler om. Vinne fotballkamper og skape selvtillit.

Videre i dag har jeg fått kjørt igjennom de styrkeøvelsen som ja la ut her en dag. Deilig å få kjenne at muskulaturen får kjørt seg litt. Det har vært 3-4 dager nå, der jeg ikke føler det har blitt noe særlig bedre, men det er slik det er. Perioder der det er store fremskritt og så stopper utviklingen litt opp før det setter fart fremover igjen. Håper nå i begynnelsen av neste uke at jeg får kommet meg på treningssenteret å få kjørt styrke overkropp 2-3 ganger. På mandag skal jeg gå igjennom litt øvelser med fysio. Det må være øvelser som jeg får minst mulig påvirkning i hofteområdet, så da er det greit at de får bestemme hvilke øvelser som er best.

I skrivende øyeblikk ser jeg på FK Haugesund – Sandnes Ulf som spiller treningskamp. Når jeg ikke får spilt noe fotball selv, så blir det endel timer i uken der jeg ser kamper. Det er godt at hodet får stimuli med å tenke fotball som erstatning på at jeg ikke får spille selv.

Resten av dagen blir hjemme på sofaen sammen med Nina og Mia. Tacofredag og tv titting som hørere til på fredager. Ha en strålende helg alle sammen.

4 kommentarer om “Helg, men ingen forskjell

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s