Gårsdagens knockout og studiestart

Hei igjen. Da var det en ny uke igang, men ikke en veldig bra start for min del. Nå kan det bare gå oppover. Sarpsborg levere opp til navnet «solbyen» etter det har vært noen strålende dager med sol og blå himmel.

I dag har jeg åpnet pensum og gått litt igjennom læringskrav på kostholdstudiet og begynt å lese litt. Virker som et spennende og nyttig studie for min del da jeg lever av kroppen og tilstanden den er i. Samtidig håper jeg at dette kan være en god begynnelsen innen kosthold og ernæring, slik at jeg kan hjelpe folk som vil oppnå sine mål å få en sunnere og sterkere kropp.

Gårsdagens knockout som det står i overskriften. Da må vi hoppe tilbake til lørdag. Utover lørdagen kjente jeg det begynte å bli litt mer smerter i hoften. Før jeg gikk til sengs tok jeg meg en smertestillende for og ikke ha plager om natten. Da jeg våknet søndag morgen hadde jeg fortsatt litt vondt, men det var endel bedre. Jeg våknet relativt tidlig og tok en smertestillende tablett til for og slippe det siste som var igjen av smerte. Etter noen timer begynte jeg å bli skikkelig svimmel og kvalm. Jeg tvang i meg litt mat i håp om at dette ville hjelpe. Så og si hele søndagen var jeg sengeliggende og helt totalt ferdig i kroppen. Jeg klarte nesten ikke og innta mat eller drikke. Det lille av mat og drikke som var i kroppen spydde jeg ut på kvelden. Heldigvis hjalp det med en lang natt søvn og en god frokost idag. Jeg merker fortsatt jeg er litt redusert på energinivået, men det er forståelig da jeg hadde null næring i meg igår.

Takker for meg. Nå tar jeg meg en liten time på puten. Sees på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s