Hjemreise

Må bare formidle det, den pastaretten jeg la ut i dag morges bør prøves, den er så god! Det er umulig at du ikke kommer til å like den!
I dag har jeg vært på stadion. Der har jeg hatt en god og lang prat angåenden meditasjon og hvor mye som er mulig å få til ved å bli god på dette området. Det er en av områdene jeg skal jobbe mye med nå når jeg har litt ekstra tid enn når jeg spiller fotball for fult. Dette er noe jeg ser veldig frem til å begynne med. Jeg har også gått igjennom noen øvelser som jeg skal begynne med nå fremover. Det er hovedsaklig overkropp som er mulig å trene nå, men det skal bli godt og bare få kroppen igang! Det blir få kilo og mange repetisjoner som vil være fokus. Dette er for og hindre for mye belastning i hofteområdet.

I kveld setter jeg kursen hjem til familien på vakre Avaldsnes. Det skal bli utrolig godt å komme seg bort fra leiligheten jeg bor i her. Nå har jeg tilbrakt de fleste timer i døgnet hjemme på sofaen og i sengen så det skal bli skikkelig godt å skifte stue og få litt andre omgivelser rundt meg. Det er ikke så veldig lenge siden sist jeg var hjemme, men det er alltid godt å komme hjem til familien og hilse på gode gamle venner.

Nå skal jeg få kjørt igjennom de nye øvelsene jeg har fått. Ta meg en dusj og pakke til hjemturen. Ha en nydelig dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s