Første trening gjennomført

Hei igjen! En strålende dag her i Sarpsborg. Jeg våknet opp til et nydelig vær. Blå himmel og strålende sol. Er så deilig når solen er tidlig oppe og lysere tid i vente.

I dag var en ekstra deilig morgen. I går var jeg hos en fysioterapaut på helsesenteret i Sarpsborg. Der tok han noen undersøkelser og sjekket hoften med ultralydscanning. Det var endel væske inne i leddet, det var det enste å pirke på. Ellers såg alt fint ut.

Fysioterapauten lagde et program til meg med øvesler. Hovedsaklig for å begynne og aktivere musklaturen i det svake låret. Vi gikk igjennom øvelsene for å se at det gikk fint og han sjekket at utførelsen min var korrekt. Det er fortsatt mange begrensninger på hva jeg kan gjøre, men det er alltid mulig å gjøre litt. Nå har jeg to program jeg jobber med. Et slyngeprogram for opptrening av hoften og et program for overkroppen.

Her ser du programmet jeg fikk.

I dag morges gikk jeg på stadion og spiste frokost med resten av laget. Deretter gikk jeg til elixia for å gjøre slyngeprogrammet. Etter dette gikk hjem og tok meg en nydelig kopp kaffe på terrassen i solkroken.

Nå skal jeg bort på helsesenteret å ta en blodprøve for og sjekke at alt er i orden av mineraler og andre stoffer i kroppen. Alle på laget må gjøre dette, noe jeg synes er veldig bra. Når vi lever av kroppen vår er det viktig å sjekke at alt står bra til og er optimalt for prestasjon og trening. Etter dette skal jeg hjem å spise en herlig kyllinggryte med super ris. Det er rester fra i går, men den er fortsatt like god. Oppskrift kommer i morgen💯

Ha en strålende dag og uke! 💯

En kommentar om “Første trening gjennomført

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s