Gjenskaper vi fjorårets fotballfeber?

En magisk fotballkveld i Sarpsborg!

I dag er det søndag og nå er det kun en uke igjen til årets fotballsesong sparkes i gang. Klubben, spillere, trener, supportere og hele byen begynner å glede seg. Etter en fantastisk sesong i fjor og en lang dvale periode i vinter så nærmer det seg endelig. Folk setter opp sitt eget fantasy lag, familier kjøper sesongkort og supporterne rigger seg opp med utstyr til årets først kamp. Det er noe helt spesielt når sesongen begynner. Mange timer med hard trening er gjennomført, x antall treningskamper er spilt. Flere tusen mennesker er klare for sesongstart.

For min del blir det også helt spesielt. Når jeg kommer gående inn til første seriekamp og vet jeg er rimelig langt i fra klar til å kunne entre banen selv. Jeg vet det kommer til å føles ekstra tungt akkurat den dagen, men det er lite å gjøre med. Situasjonen er slik den er uansett og rehabiliteringen tar den tiden det tar.
Jeg kjente på den følelsen flere ganger i fjor også. Når jeg sitter på tribunen og ser gutta entrer banen føles det ekstra tungt. Jeg får en helt spesiell følelse inni meg. Det er vanskelig å beskrive, men det er en kombinasjon av irritasjon, skuffelse og en følelse av at jeg ikke får bidra for klubben som går i gjennom kroppen. Jeg skal innrømme at det ikke er den beste følelsen å sitte å se på kampene, men samtidig unner jeg gutta, klubben og hele byen alt. Det er ingenting som er bedre enn at vi vinner fotballkamper.

Vi får mimre litt tilbake til til fjorårets sesong. Fotballmessing fikk vi oppnådd mange nye mål for klubben og for oss spillere individuelt. Mange drømmer oppnådd og mange gode prestasjoner og erfaringer vi kan ta med oss videre inn i en ny sesong. Vi må klare å bruke de erfaringene vi har fått til noe positivt og prøve å få til at vi kan dra nytte av det inn i årets sesong. Vi møtte mange gode lag og har utviklet oss mye som lag av å møte topp topp internasjonal motstand. Der vi har lært hvor mye vi kan få til om alle drar i samme retning, om alle jobber for hverandre i både motgang og medgang. Vi vet at om vi står sammen i 90 minutter så kan vi få til store prestasjoner og da kommer resultatene.

Hymnen før kampstart! Video: Aksel BergoDet er ikke bare sportslig klubben og byen Sarpsborg har utviklet seg og fått til store ting og utviklet seg mye. Det er all ære til supportere, familier og folk i hele byen som har lagt liv og røre på Sarpsborg stadion. Det har vært en fantastisk atmosfære som har løftet oss spillere til å yte de få prosentene ekstra og dermed har vært helt avgjørende for å oppnå det vi gjorde i fjor. Jeg var med på alle kamper på stadion fram til skaden i oktober i fjor. Fra vi kom ut på stadion på oppvarming følte vi støtten. Uansett om det kom et mål imot, så sto dem på og hjalp oss frem til å stange inn en utligning.
Etter skaden var jeg utenfor kamptropp og fikk oppleve stemningen rundt i byen også. Det var masse folk som kom gående med supporterklær og drakter i gatene. Resturanter er fullt opp av familier og supportere som gleder seg til kamp. Dette og var en god opplevelse å få sett. Så mange som gleder seg til kamp, så mange som er der og vil støtte oss.

Det var ikke bare på hjemmekamper her i Sarpsborg det var godt liv og fantastisk støtte. Det har vært fans med oss landet rundt og sett på kamper. Det var mange spesielle opplevelser fra fjoråret. Selvfølgelig så var Israel og Maccabi Tel Aviv en enorm opplevelse som skal mye til for å slås, men det er en ting som har satt seg fast i hodet mitt. Fergeturen hjem fra Vestmannaeyjar på Island etter vi hadde kommet oss igjennom første kvalifiseringsrunde i Europa League. Samtlige på den fergeturen var fra Sarpsborg. Det oste av glede og entusiasme. Jeg fikk en helt spesiell følelse inni meg. Jeg kjente på en enorm støtte fra folk, hvor mye de brydde seg om oss og hvor glade de ble av våre prestasjoner. Med slike opplevelser knytter du et ekstra sterk bånd til supporterne dine. Det gjør at du yter den lille prosenten ekstra i en kamp. Det gjør at du tar det ekstra returløpet og legger inn en sklitakling. Det er slike ting som gjøre at vi klarer å oppnå store mål og opplevelser sammen. Dette må gjøres sammen.

Fergeturen på Island!Dette som jeg snakker om her er ikke noe vi får til alene. Det er sammen med alle dere supporter som støtter oss. Vi føler støtten fra dere og dere får en ekstra hard jobb igjen. Slik mener jeg vi bygger kultur og oppnår prestasjoner sammen. Fjoråret var fantastisk. Nå er det et nytt år og nye mål å oppnå. Kjøp sesongkort, kjøp kamp billetter og kom på kamp. Vi trenger all støtte vi kan få for å oppnå de prestasjonene vi ønsker og dere er en avgjørende faktor for dette. Herved oppfordrer jeg alle å komme på kamp og støtte oss!

En deilig seier feires med fantastisk supportere!


En kommentar om “Gjenskaper vi fjorårets fotballfeber?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s