Dagens gladnyhet

Hun her er like glad som meg. Endelig kan han bidra i heimen tenker hun!

I dag har jeg vært i Oslo på Lovisenberg Diakonale sykehus på 6 ukers kontroll. Dette er en dag jeg har sett frem til i en god ukes tid. Forrige mandag var jeg hos fysioterapeut og fikk sjekket opp fremgangen av hoften og jeg fikk noen øvelser som jeg begynte med. All trening så langt har gått veldig fint med ingen økning av smerter. Det har bare vært et problem. Jeg har ikke stolt skikkelig på at alt er grodd i hoften og jeg har derfor ikke vært klar for å starte med full belastning. Det skulle jeg få bekreftet idag.


I dag morges kjørte Nina og jeg til Oslo. Jeg var litt spent på hvilke svar jeg skulle få. Om alt var slik det skulle være og grodd slik dem ønsket. Det var god nyheter fysioterapeuten kom med. For første gang, gikk jeg en god stripe i gangen uten krykker. Det føltes veldig merkelig, men samtidig veldig deilig og befriende. Stiv i hofteleddet var jeg og haltet meg bortover. Det var ingen smerter når jeg gikk så positiv var jeg. Jeg tok noen tester for å sjekke bevegeligheten. Å få god bevegelighet er noe jeg kommer til å jobbe mye med fremover.

Jeg fikk bekreftet det meste jeg lurte på og ble mye tryggere på det å belaste hoften. Fysioen sa at alt er grodd slik det skal og så lenge jeg holder meg til belastningen som er satt opp og ikke går over den streken så er det ingenting som kan slås opp igjen. Det er en av de tingene jeg har vært redd for. Det om jeg hadde begynt for tidlig med belastning, slik at ting ikke hadde grodd slik det skulle. Det hadde vært krise, men heldigvis var det fint.

Fremover blir det mye bevegelses trening i slynge. Fortsette med programmet jeg har med strykeøvelser for å få aktivisert muskulaturen og stabilisere bekkenet. Gradvis øke belastningen når det gjelder å gå. Jeg skal ikke legge meg ut på en times tur første uken, men ta det steg for steg så blir det bra etterhvert.
Endelig ser jeg litt lysere på situasjonen. Nå får jeg komme meg mer ut, kjøre bil og komme meg bort på stadion og trening på egenhånd. Alt blir mye lettere.Da vi kom hjem laget vi sushi. Jeg mener ingenting er som god hjemmelaget mat med skikkelige råvarer. Det er få ting som slår det.
Nå har jeg vært ute på en liten gåtur, tatt meg en dusj og er klar for å se Norge – Sverige. Det blir en spennende kamp. Jeg har troen og tror det blir en knapp hjemmeseier til Norge!


Ha en god kveld!

🐟💯

2 kommentarer om “Dagens gladnyhet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s