Tilbake på treningsfeltet

I dag er det lørdag og endelig seriestart i eliteserien. Det skal bli utrolig godt å få serien igang igjen. Det er spesielt for min del denne gang. Litt blandede følelser, men samtidig er det et tegn på at tida går fremover og hver dag som går blir jeg en dag nærmere å komme tilbake på banen. Vi møter Molde i morgen. To lag som er tippet helt i toppen av mange medier. Det kommer til å bli en krig fra første sekund.
Jeg syns det har sett bra ut for våres del i vinter. Vi har bygget videre fra fjordåret. Levert endel gode prestasjoner og bygget selvtillit, samtidig rettet opp i ting som ikke har vært så bra. jeg tror vi skal stå sterkt rustet til årets sesong.

Tilbake til dagens overskrift. Jeg er ikke tilbake på treningsfeltet som spiller, men som trener. Før jeg opererte begynte jeg å være med som trener på Sarpsborg 08 g16. Da jeg fikk lov å kaste krykkene på tirsdag, tok det meg to dager før jeg var oppe og klar for å være med som trener igjen. Det var godt å få lov til å begynne med dette igjen. Dette er noe som gir meg mye og noe jeg kan tenke meg senere i livet når fotballskoa er lagt på hylla. Jeg får mye igjen for det å dele min kunnskap, mine synspunkter og lære bort detaljer til unge fremadstormende unggutter her i Sarpsborg. Det og kunne bidra for andre er alltid en god følelse.


Jeg tenker etterhvert å få begynt på trenerkurs slik at jeg står enda bedre til å begynne i trenerbransjen når det kan bli aktuelt. Jeg tror også at dette kan gjøre meg til en bedre fotballspiller. Jeg begynner kanskje å se fotballen fra en treners side. Kanskje jeg tenker enda mer over hvorfor treneren gjør den endringen i kampbildet, hvordan håndtere forskjellige problemer som oppstår osv.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening. Det nye programmet jeg har fått kjennes godt på kroppen. Jeg fikk det nye programmet på onsdag og gjennomførte det da. Når jeg våknet på torsdag morgen var jeg sinnssykt støl. Jeg syns det egentlig bare var deilig, endelig kjenne at muskulaturen får kjørt seg litt.
Videre i dag skal jeg på et oppdrag for klubben og deretter blir det sofaen og se på fotballkamper.
Ha en fantastisk helg!
Her er fra en trening med Kolnes sitt guttelag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s