Intern konkurranse

Hei igjen. Da er det en stund siden sist innlegg. Det har vært mye travlere dager for meg den siste uken. Onsdag forrige uke reiste jeg hjem til familien på Avaldsnes. Dagene går så utrolig fort når jeg ført er hjemme. Det er mange i familien å hilse på, mange kompiser å møte og mye gøy som skjer. Det er godt å ha en trygg og fin hjembygd å komme til de periodene det går litt tråere for min del på fotballbanen. Hjemme finner jeg alltid roen og får ny eneegi til å kjøre på videre. Tiden hjemme ble brukt til å se serieåpningen til Avaldsens herrelaget der min bror spiller. Det var Gasnor cup i et nyyydelig vær på skeie som jeg fikk med meg, mye god tid med familie og en tur ut på sjøen å fiske. En perfekt hjemmeweekend!

Den ene hensikten med turen var at vi skulle spille mot Fk Haugesund på søndagen som var en kamp jeg måtte få med meg. Kampen endte 1-1, noe som var et greit resultat for vår del etter hvordan kampbildet ble. Haugesund stadion er en vanskelig bortebane og det viste det seg nok en gang å være. Jeg syntes vi løste kampbildet nokså greit og stod frem i duellspillet som er en essensiel faktor å være god på da du entrer Haugesund stadion.
Mandag morgen kjørte vi over Haukelifjell i et strålende vær. Bilturen gikk nokså fort og mye vakker natur fikk vi sett.

Dagens spasertur ved TunevannetTrenerkarrièren min som er nokså fersk stortrives jeg med. Det er veldig gøy å få være med på. Få dele min tanker og samtidig få nye tanker og inspirasjon på hvordan de mer erfarne treneren tenker. Jeg føler jeg lærer noe hver trening og får mer og mer erfaring på hvordan hovedtrenerne der tenker og hvordan de vil spille fotball. Veldig dyktige og fine trenerne som jeg kan lære mye av. Nå har jeg også fått startet prosessene med å begynne på trenerkurs, så håper det kan tre i kraft fortest mulig.

Opptreningen går veldig fint. Føler styrken i bena øker for hver økt, noe som er veldig motiverende. Nå har jeg kjørt gjennom det nye programmet 4 ganger siden jeg fikk det for en uke siden. På fredag skal jeg inn til fysioterapeut på ny gjennomgang og forhåpentligvis få nye øvelser som vil fortsette progresjonen. Treningen og øvelsene blir mer utfordrende og tyngre for hver gang. Tyngre jo bedre syntes jeg!

Det våres mer og mer til og da starter den interne konkurranse om å ha nabolagets fineste gressplen. I går leste jeg meg opp for å få grønnest og tettest mulig gressplen til sommeren. Viktig å ha en god gressplen til sommerens hagespill. Jeg fikk raket opp alt gress som var blitt dødt i løpet av vinteren, klippet gresset slik at solen tar mer tak i røttene, sådd litt nye gressfrø og gjødslet. Nå har vannsprederen stått på i 2-3 timer både i går og i dag, så nå skal det bli en strøken gressmatte utenfor leiligheten her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s