Søndagstur i kalnesskogen og seriekamp

Nå leverer solbyen Sarpsborg til de grader. Nå har det vært strålende sol i snart to uker. Fortsatt nattefrost, men dagene er helt nydelige. Hagen er klargjort for sommertider, hagemøblene er satt ut, nå venter jeg bare på at temperaturen skal stige!

I går var jeg hos fysioterapeut for nye sjekk og lage nytt styrkeprogram. Viktig å hele tiden få sjekket og utbedre tyngre og mer utfordrende øvelser etter som jeg blir sterkere og sterkere. Nå i begynnelsen merker jeg veldig stor fremgang fra uke til uke, så det er mye motivasjon i seg selv. Det kommer ikke alltid til å være slik at jeg føler konstant fremgang, men det handler om å nyte den mens den er der, men samtidig vite å være klar når motgangen kommer. Da handler det om å stå i det og forsatt jobbe på, så blir jeg bedre og sterke for hver økt uansett. Jeg gjennomførte det nye programmet i går. Som alle de andre gangene jeg har fått nytt program så blir jeg så sinnssykt støl i muskulaturen dagen etterpå.

Dagen i dag startet med en rolig morgen. En kopp kaffe ute i solveggen før jeg kjørte en lite runde styrke på overkroppen. Etter det tok Nina, Mia og jeg turen til Kalnesskogen. Et fantastisk vær og en fantastisk tur ble det. Det er faktisk første gang jeg har vært å gått der og det er ikke siste. Nydelige løyper som er laget, god merking og med dette været får du det ikke bedre. Anbefales alle i Sarpsborgområdet å ta seg turen opp dit å benytte seg av løypene. En løpetur der er både godt for kondisjon og styrke opp ankler og knær i ulendt terreng og ikke minst fantastisk for kropp og sinn. Kom dere ut alle sammen!

Nå er jeg klar for å se kamp på Stadion. Sarpsborg – LSK kl 18.00. Det blir en tøff batalje med to lag som står godt fysisk. Jeg tror og mener vi skal stå sterkt til denne kampen her. På hjemmebane skal vi være vanskelig å slå, få presset vårt til å fungere, få slippe løs kantspillet med kanter og backer så stormer vi i angrep. Det skal bli en kul kamp å følge, selv om det er litt tungt å sitte å se på fra tribuneplass. Det kribler enormt i beina om dagen for å komme seg tilbake på banen og jeg er kjempemotivert for å fighte meg tilbake utover våren og sommeren.
Nå har vi to uavgjorte kamper så langt i sesongen. Nå hadde det smakt nydelig med årets første trepoenger. Klarer vi det har vi fått en nokså fin start på sesongen, med tap så er det ikke den beste starten. Det er små marginer som avgjør innledningen på sesongen, men det er 30 kamper som skal spilles. Det er mange poeng å slåss om utover. Det handler om å levere over tid, så er det poengfangsten når sesongen er over som teller. Det er lite som er så deilig med en seier. Alle i østfold må komme seg på kamp og støtte laget, så skal det bli en herlig fotballkveld.

Lunch i solen etter tur

En kommentar om “Søndagstur i kalnesskogen og seriekamp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s