Nå snakker vi!

Hei igjen. Håper alle har hatt en fin start på uken. Her har jeg vært å trent. En rolig treningsøkt på meg idag. Syklet i 30 minutter med varierende tempo og tyngde, deretter kjørte jeg litt styrke mage/rygg. I dag kjenner jeg det var godt med en rolig dag for å la kroppen absorbere all trening som jeg har vært igjennom.
Videre av dagen har jeg vasket hjemme og nå er jeg klar for å se Stabæk – Sarpsobrog. En utrolig viktig kamp for begge lag og en kamp som bør vinnes sett fra våre øyne her i Sarpsborg! Nå har jeg deltatt på alle treninger igjennom uken og det har sett veldig bra ut. God innlevelse, entusiasme og god trøkk på alle treninger, så jeg føler alt ligger til rette for en god kamp fra våres side i dag.

Foto: Sarpsborg08Tilbake til min hverdag nå om dagen. Det har vært utrolig mye trening gjennom de siste ukene. Stort sett så er det fotballtrening om morgenen, samtidig kjører jeg styrketrening hver ettermiddag. Uken som var er første uke jeg har gjennomført 100% sammen med laget. Det er så utrolig deilig å være tilbake på banen. Endelig får jeg drive med det jeg liker aller best! Jeg merker humøret i hverdagen er helt annet nå når jeg er tilbake i full trening.
På styrkebiten har jeg og han fysiske treneren i klubben hatt stort fokus på å få generert all styrke jeg har jobbet opp under skadeavbrekket om til fart og eksplosivitet ute på fotballbanen. Vi har hatt 2-3 økter i uken med eksplosiv styrke, spenst og hurtighet. Jeg føler kroppen begynner å nærme seg det nivået som trengs for å komme tilbake på toppnivå. Jeg tror faktisk at jeg har fått mer fart i bena nå etter denne skaden enn det jeg har hadde før i skaden som kom i oktober i fjor.
Vi håper å få tatt noen tester på hurtighet og spenst/styrke i løpet av en uke og to. Da får jeg sett om jeg er på samme nivå som før skaden oppstod eller om jeg faktisk har blitt enda bedre på dette området. Det skal bli spennende å se. Jeg kommer tilbake til resultatene i neste innlegg.

Foto: Sarpsborg ArbeiderbladDet var som jeg skrev tidligere, når jeg fikk denne alvorlige skaden og blir satt så langt ut av spill, da får jeg satt fotballen i perspektiv. Jeg fikk kjenne på kroppen hvor viktig del av meg den sporten er. Alt fra det å være i garderoben, til å være utpå banen sammen med lagkameratene og ikke minste det å være del av et lag og oppnå ting sammen. Fighte om en seier på trening, det er en deilig følelse jeg endelig har fått kjenne på igjen.
Nå er det siste rest som gjenstår før jeg virkelig er igang for fult. Nå må jeg få meg en god uke til med fotballtreninger og så er neste steg og komme meg ut på banen i eliteserien igjen! Ut å blø for drakta, ut å fighte for 3 poeng. Det er det som gjelder!

Ha en strålende uke!

Foto: Sarpsborg Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s